Een winterse tocht? Vergeet je verwarmde motorhandschoenen niet!

verwarmde motorhandschoenen

Wanneer je met de koudere dagen ook lekker op de motor wilt blijven rijden is het wel belangrijk dat je lekkere warme handen kunt behouden. Daarom heeft Comfort-Producten nu de verwarmde motorhandschoenen. Je handen blijven beschermd en ze worden verwarmd, ideaal! Zo kan je ook in de koude tijd lekker blijven genieten van de motor. Door de Dual Heating zullen je handen extra verwarmd worden omdat de gehele handschoen boven en onder verwarmd is.  Sterkere accu’s voor een langer gebruik, of een extra accu pakket zijn beschikbaar voor langer rijplezier.

Verwarmde Motorhandschoenen

De verwarmde motorhandschoenen zorgt ervoor dat je geen koude handen krijgt op de motor. Dit komt door de verwarmingselementen die erin zitten. Er zit een systeem in de handschoen dat je handen warm houdt. Je kunt zelf bepalen welke warmte voor jou goed is. Dit kan je zelf bepalen doordat er drie verschillende warmtestanden op zitten. Rood voor de warmste stand, blauw voor de middelste stand en wit voor de minst warme stand. Met een druk op de knop bepaal jij welke warmte goed voor je is en kan je genieten van de juiste warmte. De verwarmde motorhandschoenen zijn goed geïsoleerd zodat de warmte goed bij je handen blijft zitten. Zo blijven je handen lekker warm zonder dat je alsnog koude handen krijgt. De verwarmde motorhandschoenen zijn Dual Heating dat houdt in dat zowel de bovenkant van de hand als de onderkant van de hand verwarmd is. Hierdoor wordt de hele hand verwarmd en niet alleen de bovenkant zoals bij veel andere merken.

Krachtige accu’s

In de handschoenen zit een accu en daarmee kunnen de handschoenen van stroom worden voorzien. Deze accu zit netjes opgeborgen zodat je er geen last van hebt. De accu’s kan je erin en eruit halen want de accu’s moeten natuurlijk wel opgeladen worden. Na wat uurtjes opladen zullen de accu’s weer vol zijn en kan je ze fijn weer in de verwarmde motorhandschoen doen, zodat als je de weg weer op gaat, je alle verwarmingselementen optimaal kan gebruiken. Naast de standaard meegeleverde accu’s is het ook mogelijk om een extra accupack bij te bestellen. Zo kan een accupack opladen en kunnen de andere accu’s gebruikt worden met de handschoenen. Dit is vooral handig als je echt veel motor rijdt.  Dan weet je zeker dat je altijd opgeladen accu’s hebt om goed gebruik te kunnen maken van de verwarmde motorhandschoenen. Naast de meegeleverde 2.600 mAh accu is het ook mogelijk om een groter accupack te bestellen zodat je langer met 1 accu pack kunt doen

Conclusie

De verwarmde motorhandschoenen van Comfort-Producten zijn erg fijn om te gebruiken tijdens de koudere dagen vanwege het verwarmingssysteem in de handschoenen. De handschoenen zijn erg veilig vanwege de carbon val protectie elementen. De accu’s zitten in een mooi vakje waardoor je daar geen last van zult hebben. Wanneer je veel gebruikt maakt van de verwarmde motorhandschoenen is het aan te raden om een extra accu pakket te nemen. Zo kan je blijven genieten van de motorhandschoenen. Door de Dual Heating is er extra verwarming waardoor je handen echt goed opgewarmd zullen worden. De gehele hand wordt verwarmd.