3 locaties waar een lockerkast tot zijn recht komt

3 locaties waar een lockerkast tot zijn recht komt

Een veilige omgeving creëren voor medewerkers en klanten staat bij veel werkgevers hoog in het vaandel. Lockerkasten zijn goed geschikt om persoonlijke spullen in op te bergen zodat medewerkers én eventueel klanten zich geen zorgen hoeven te maken om hun waardevolle spullen. Wist je dat lockers op maat gemaakt kunnen worden en ook met doorzichtige deuren geleverd kan worden? Een locker is op veel locaties een must-have.

De horeca

De horeca is een plek waar werknemers én klanten een locker in gebruik kunnen nemen. In de horeca heb je natuurlijk liever niet dat jouw medewerkers hun telefoon bij zich hebben. Klanten kunnen hun persoonlijke spullen in de locker bewaren en het eten of een avondje stappen deze weer veilig mee naar huis kunnen nemen. Naast restaurants en uitgaansgelegenheden zijn lockers voor hotels ook een goed idee. Zo kunnen de gasten de koffers en overige tassen opbergen nadat zij zijn uitgecheckt en voordat zij hun weg naar huis gaan vervolgen.

Een werkplek

Een werkplek veilig maken is een manier om aan je medewerkers te laten weten dat je om ze geeft. Sommigen vinden lockers wellicht een teken van wan vertrouwen op de werkvloer, maar door lockers op de werkplek te plaatsen ontstaan en geen ongemakkelijke situaties. Ben jij werkgever van bijvoorbeeld een fabriek of andere werkplek waar de werknemers veel van hun werkplek zijn? Dan zijn lockers altijd een goed idee.

Sportlocaties

Heb je een sportlocatie in beheer? Of is er een sportlocatie aanwezig op het kantoor waar jij werkt? Dan zijn lockers handig om persoonlijke spullen in op te bergen. De lockerkasten voor op de sportlocaties kunnen natuurlijk ook op maat gemaakt worden en op locatie geleverd worden.

Door lockers op bepaalde locaties neer te zetten, creëer je een veilige werksfeer en hoeven werknemers en klanten niet meer naar hun persoonlijke spullen om te kijken. Lockers zijn altijd een goed idee om aan te schaffen.