Kantoor aan huis bouwen?

kantoor aan huis met prefab betonbouw

Thuiswerken lijkt een voorzichtige trend te worden; niet alleen voor werknemers, maar ook onder zelfstandigen. Wanneer je als zelfstandige vanuit de eigen woning werkt zul je al snel merken dat in de praktijk dit niet altijd even handig is. Zijn er kinderen aanwezig, dan doen deze soms een grote belasting op een rustige werkomgeving. Niet dat de kinderen je willen storen, maar het is voor niemand in huis prettig om constant rekening met stilte te moeten houden. Daarnaast wil je niet altijd klanten binnen je eigen woning ontvangen. Soms is je woning nu eenmaal niet representatief, door rommel bijvoorbeeld, huisdieren of kinderen.

Eigen bedrijfspand realiseren bij woning?

Als zelfstandige zul je al snel merken dat je toe bent aan een eigen, afzonderlijke werkruimte – een eigen kantoor of zelfs een eigen opslagplaats mét kantoor. Is er bij jouw woning de ruimte, maak dan eens een oriënterende afspraak met een bouwbedrijf gespecialiseerd in bedrijfsbouw.

Bouwbedrijf met specialisatie in prefabbouw

Een eigen opslagplaats met kantoorruimte, of enkel kantoorruimte kan snel gerealiseerd worden via prefab betonbouw voor bedrijven. Kort gezegd houdt dit in dat het fundament voor het pand al gerealiseerd is in prefabricatie beton. De betondelen passen als bouwstukken in elkaar, wat het mogelijk maakt om vele wensen te realiseren op relatief korte termijn. Het bouwbedrijf Hercuton werkt op basis van turn key oplossingen, wat inhoud dat het pand compleet wordt opgeleverd – van stopcontact tot verlichting tot deuren, waterleidingen en overige voorzieningen. Als ondernemer heb je dus verder geen omkijken meer naar dergelijke voorzieningen en hoef je jezelf alleen nog maar met de inrichting bezig te houden. 

Meer weten? Bezoek de website van Hercuton betonbouw